fredag, oktober 3

Städdag.

Idag finns de inte alls så mycket att berätta. Jag fick Hannah att sova till kl 9 imorse med lite tryg. Var otroligt skönt att få sova så länge och sen låg vi kvar i sängen en stund och mös. Kring 11 snåret mötte vi upp Cissi för en promenad och de var skönt att komma ut. Dock var de tråkig väder idag med, men roligt att skvallra lite. Dagen fortsatte med att Hannah och jag städade. Eller jag städade medans jag försökte roa Hannah på samma gång. Men jag hann i alla fall dammsuga, torka golven och städa toaletten innan hon fick tokspel på mig och ville ha mat. Vilket hon givetvis fick. På bilden i dag kan ni se hur Hannah ser ut när vi går ut med soporna och bokar om vår tvätttid. En skönthet klär i allt...

Jag hann med att baka tills i morgon då vi ska på RBUF möte med Tant Bettan. Roligt att komma ut lite. Sen blir de tvätt. Nån som vill hjälpa mig och hänga lakan...?

Jag har nu börjat fundera på hur viktigt de är med rutiner. Kollade runt på internet och många har redan börjat läsa för sina barn, fått dem att sova i sina egna sängar och har allmäna rutiner varje dag. Dett har inte jag och Hannah. Det jag försöker hålla stenhårt på är rutiner vid läggdags men även när vi går upp på morgonen. Men Hannah vill inte sova i sin säng utan ammar sig tills sömns. Hon skriker när man försöker läsa bok för henne och vill mest sitta på magen och vara med överallt. Man får en otrolig ångest när man läser om alla dessa barn så har rutiner i sig när de föds och alla dessa fantastiska föräldrar som gör allting rätt. De sätter en väldigt stor press på en. Givetvis vill jag att Hannah ska må så bra som möjligt och utvecklas i den takt hon ska. Man vet inte riktigt vad man ska göra av alla råd man för hit och dit. Usch vilken osäkerhet.

Inga kommentarer: