söndag, oktober 12

Massor.

Det är en hel massa som har hänt sen sist. Igår så var de 150 års kalas för farmor och farfar. Vilket var otroligt roligt, fick träffa hela släkten från Bengts sida och alla beundrade Hannah. Dock blir hon lite rädd nr folk blir lite för närgågna men då skrämmer hon bort dom med ett skrik. På bilderna så har Hannah precis fått mat och ny blöja så hon mår utmärkt. Jag däremot, är lite tröttare.

Idag så började dagen redan kl 6 då Hannah tyckte de var dags att gå upp, och de gjorde vi givetvis. Åt lite frukost och lekte en stund på mattan. Sen la vi oss faktiskt och sov en stund på förmiddagen. Men kroppen blir helt knäpp av dessa oregelbundna nätterna. En natt blir de 6 timmar och nästa knappt två. Men som mamma har man nog superkrafter som man inte visste om innan.
Dagen fortsatte med lunch på Java med Wallander. En sväng förbi Cissi och glass med hjortronsylt gjorde susen för magen. Nu på kvällen har Hannah badat, idag blev de skrik igen, och älskade Anna och Jonathan tog en sväng förbi oss och sa godnatt. Hannah ville inte säga god natt utan har slagit rekord i skrikande idag. Så till slut fick hon komma upp och sitta med mig och jobba.
Men visst är hon söt?

1 kommentar:

Anonym sa...

oh..vad jag saknar er!!
Puss