tisdag, november 4

Sitter och...

..googlar lite på vad som ska hända nu är Hannah snart är 4 månader. Läser lite om hur alla andra gör och vilka rutiner man får. Men, ju mer jag löser desto större blir klumpen i magen. Hannah gör precis tvärtemot vad de står. Hon har inte hittat sina fötter, hon hatar att bada och hennes sovtider är upp och ner. Hon sover verkligen inte 6-8 timmar i sträck. Utan får jag 3-4 i sträck är jag mer än nöjd! Men vi försöker ändå hålla på våra rutiner och vår vardag. Men de är långt ifrån lätt när man är ensam att stå ut med skriket på kvällarna, att springa 50 ggr och stoppa i nappen och att samtidigt hinna laga mat. Men, tänk om man kunde få höra att man gjorde allt rätt. Fast de kanske man aldrig gör...?
Ja, livet som småbarnsförälder.

Idag har vi varit ute och gått, handlat, tvättat haft lunch med Cissi och sen gått igen. En ganska lugn dag. Men imorgon blir de jobb igen!!

2 kommentarer:

Alexandra sa...

bry dig inte om vad alla andra bebisar och mammor gör, vad du och hannah gör är helt rätt för er :)

Soffi sa...

Håller med föregående skribent: Alla barn är olika och man ska inte jämföra. Din dotter är en superfin duktig liten tjej, inget att oroa sig för! Kram